KLICK-BOARDS
1 en 2 KLICK

De 1 en 2 KlicK is een innovatieve gipsplaat die horizontaal wordt aangeleverd en die u snel en eenvoudig de gewenste vorm geeft door middel van een gepatenteerd uniek klikprofiel.

KlicK-board

KlicK-board maakt prefab werken mogelijk op uitwendige hoeken van uw renovatieof bouwproject. Dat betekent een enorme besparing op arbeidstijd! De plaat wordt horizontaal op maat gezaagd en vervolgens simpel in elkaar geklikt, waardoor een blijvende stabiele constructie wordt gevormd.

U creëert in een handomdraai hoeken, kolomomkleding, koven, ombouwen, etc. Één eenvoudige beweging en het gewenste model is klaar. De hoeken zijn van een inwendige bescherming voorzien, waardoor het aanbrengen van een hoekbeschermer overbodig is.

Doordat de platen horizontaal kunnen worden getransporteerd naar de bouwplaats, wordt de laadcapaciteit van de vrachtwagen optimaal benut. KlicK-board heeft verschillende uitvoeringen voor binnen en buiten (standaard-, hydro- en buitengipsplaat), deze hebben een dikte van 12,5 mm en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Eén en twee klick, hier kom je sterk de hoek mee om

Kant en klare afwerking en weg werken van leidingen in nieuwbouw alsook renovatie
Strakke, niet te scherpe hoeken
Snel en eenvoudig te verwerken
Besparing op materiaal en arbeidstijd
Afwerken is beperkt

  • Innovatieve gipsplaat die snel en eenvoudig in de gewenste vorm kan worden geklikt: hoeken, kolommen, koven, ombouwen, etc.
  • Maakt prefab werken in uitwendige hoeken mogelijk